Вінниця
28.03.2024
17.1° C
Вгору

Управління СБУ у Вінницькій області звернулося до мешканців Вінниччини

В Україні введено військовий стан. Це необхідний крок, заради безпеки держави та нашої перемоги.

 

Управління СБУ у Вінницкій області звертається до мешканців Вінниччини, та закликає зберігати спокій. Чітко слідкувати інструкціям військових та місцевої влади і не піддаватись ворожій дезінформації.

 

“Ситуація, в якій знаходиться наша Батьківщина, вимагає від усіх нас єдності, спокою та рішучості.

Всі органи державної влади, органи силового блоку, співробітники СБУ, бійці Центру спеціальних операцій «А» разом зі Збройними силами працюють на максимумі для найбільш ефективного захисту нашої країни та вашої безпеки.

Управління СБУ в Вінницькій області та всі силові органи регіону посилили захист об’єктів критичної інфраструктури та громадського порядку, спрямовані дії на недопущення диверсій, протидії іншим проявам війни.

Іде максимально злагоджена робота для найбільш ефективного захисту нашої країни та безпеки жителів регіону.

Водночас ми закликаємо громадян користуватися лише перевіреною інформацією із офіційних джерел та не поширювати дані про пересування та місця дислокацій українських військових та техніки, місце розгортання блокпостів.

Важливо, не запускати квадрокоптери, дрони, безпілотні літальні апарати, оскільки до них буде застосовано військову техніку.”, – йдеться у повідомленні.

 

Крім того, закликають інформувати правоохоронців у випадку:
– прибуття чи перебування у регіоні підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;
– появи підозрілих транспортних засобів чи безпілотних літальних апаратів поблизу стратегічних об’єктів;
– виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження;
– отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій.

 

“У випадку отримання такої інформації просимо повідомити до Управління СБУ у Вінницькій області за номером цілодобової гарячої лінії: (0432) 531 309 або на електронну поштову скриньку: [email protected]

Завдання агресора – посіяти паніку, наше – зберігати спокій та не піддаватися на будь-які провокації.”, – дописують на офіційній фейсбук-сторінці

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin