Вінниця
25.04.2024
9.37° C
Вгору

Вінничанам організували французький вечір з виставою «Граємо в дурня». ФОТОРЕПОРТАЖ

Тетяна Мостовик

Пронизана французьким гумором, вистава «Граємо в дурня» у театрі Садовського 22 лютого подарувала вінничанам незабутні емоції! Глядачів вразив захоплюючий сюжет, величезна кількість непередбачуваних поворотів подій, дотепних сцен, тонких натяків і, звісно, фірмовий французький гумор!

За сюжетом комедії, раз на тиждень компанія впливових аристократів влаштовує вечерю, на яку кожен учасник повинен привести із собою…одного дурня. Запрошений, звичайно, не здогадується, чому йому надана така «честь». А той, чий дурень виявиться найбільш переконливим, виграє.

Вистава поставлена за легендарною п’єсою Франсіса Вебера – французького сценариста, майстра неперевершених комедій. У Вінниці її зіграли знамениті актори, зірки фільмів та серіалів: Сергій Калантай, Костянтин Костишин, Валерій Астахов, Олександр Ігнатуша і Христина Синельник.

Це вистава про людяність, чоловічу дружбу, кохання, добро і зло та різницю людських світоглядів. Як говорить у фіналі Франсуа Піньон: «Перш ніж когось назвати дурнем, подумайте двічі!»

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin