Вінниця
29.03.2024
10.11° C
Вгору

У Вінниці проводять фокус-групи для створення Стратегії розвитку культури громади

Департамент культури Вінницької міської ради разом з Командою аналітичних Центрів «Центр стратегічного розвитку територій» та «Центр соціологічних досліджень МПУ» в рамках проєкту #EU4Culture, що фінансується Європейським Союзом проводить дослідження щодо розробки культурної стратегії Вінницької міської територіальної громади.

 

Свої пропозиції, наразі, внесли та обговорили урбаністи, працівники бібліотек та клубних закладів, представники громадських організацій, приєднаних територій. Зустрічі ще планують провести з креативним сектором, митцями, старшокласниками, студентами та національними спільнотами.

 

«Всі охочі вінничани можуть долучитися до анонімного анкетування щодо створення Стратегії культури громади. Це можна зробити за посиланням https://cutt.ly/7PYRLJB, – каже перший заступник директора департаменту культури міської ради Олексій Циганков. – Для того, щоб до створення цього документу долучились вінничани з різних сфер діяльності та була можливість обговорити пропозиції в експертному колі, наразі проходять фокус-групи».

 

Планують провести ще кілька фокус-груп, зокрема, за напрямками «Івент менеджмент», «Креативні індустрії: сучасне мистецтво, медіа-культура, дизайн, мода», а також фокус-групи за участю учнів 9-10 класів, студентів та національно-культурних спільнот. Актуальну інформацію про розробку Стратегії культури Вінницької МТГ можна отримати на ФБ-сторінці https://www.facebook.com/vincultstrategy/ Стратегічні пропозиції в галузі культури або конкретні проєкти можна надсилати на ел.адресу [email protected]

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin