Вінниця
29.03.2024
7.94° C
Вгору

За підсумками 2021 року Вінниця забезпечила виконання бюджету як за доходами, так і за видатками 

Департамент фінансів Вінницької міської ради успішно здав звіт про виконання бюджету Вінницької міської територіальної громади за 2021 рік. 

 

Відповідно до чинного законодавства, контроль за дотриманням бюджетного  законодавства на кожній стадії бюджетного процесу, в тому числі за виконанням місцевих бюджетів Вінницької області, покладено на департамент фінансів Вінницької обласної державної адміністрації. 

 

Доходи бюджету Вінницької МТГ за 2021 рік склали 4 909,6 млн грн, в тому числі власні доходи – 3 968,1 млн грн, трансферти з державного та обласного бюджетів – 941,5 млн грн.

 

В цілому виконання плану доходів забезпечено на рівні 101,1%, в тому числі по власних доходах план виконано на 104,1%.

 

Порівняно з показником 2020 року надходження до бюджету Вінницької міської територіальної громади збільшились на 14,2 %, в тому числі по власних доходах – на 18,5 %, по трансфертах з інших бюджетів надходження зменшились на 1,0 %.

 

Виконання дохідної частини бюджету дало можливість в повному обсязі відповідно до потреби, заявленої головними розпорядниками коштів, профінансувати планові видатки бюджету та забезпечити стабільне функціонування бюджетної сфери, житлово-комунального господарства та міського транспорту.

 

Кошти бюджету використані в сумі 5019,3 млн грн, що на 20,3% більше, ніж у минулому році.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin