Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

На вулиці Пирогова запрацювала камера фіксації порушень ПДР 

Камера для автоматичної фото та відеофіксації порушень ПДР запрацювала у Вінниці, по вулиці Пирогова, 61. Напрямок спрямування приладу – вулиці Костянтина Василенка. Обмеження швидкості 50 км/год.

 

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

 

Перелік місць у Вінниці, де вже встановили камери (всюди обмеження швидкості 50 км/год):

  • вул. Келецька, 30 напрямок спрямування приладу вул. Пирогова;
  • вул. Київська,65 напрямок спрямування приладу вул. Сергія Зулінського;
  • вул. Київська, 126 напрямок спрямування приладу вул. Гонти;
  • просп. Юності, 46 напрямок спрямування приладу вул. Келецька.

 

Загалом на дорогах України від 21 лютого запрацювали 24 комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР. Тепер автоматично фіксуватимуть правопорушення 270 приладів, що розташовані у 25 містах та 16 областях. З картою розміщення можна ознайомитися – ТУТ.

 

Нагадаємо, що комплекси «Каскад» надала патрульна поліція, їх закупили за державні кошти. А монтаж забезпечило міське комунальне підприємство «Вінницький інформаційний центр».

 

Довідка.

Після фіксації події Системою інформація буде надходити до центру обробки даних автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху Департаменту патрульної поліції, де розглядається уповноваженим поліцейським, з врахуванням відомостей отриманих з відповідних баз даних (реєстрів), необхідних для винесення постанови про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі (Постанова).

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin