Вінниця
19.04.2024
4.93° C
Вгору

Кількість госпіталізацій з COVID-19 у Вінниці поступово зменшується

За минулу добу у Вінницькій міській територіальній громаді зафіксували 182 нових підтверджених випадки коронавірусу. Під контролем сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні перебуває 6 062 вінничанина зі встановленим діагнозом коронавірус. Стаціонари вінницьких «ковідних» лікарень завантажені на 40%, реанімаційні відділення – на 32 %.

 

Про це повідомляє міська рада. 

 

«Ми впродовж останнього тижня спостерігаємо поступове зниження захворюваності, кількість госпіталізацій теж значно зменшилась. Але важких хворих ще досить багато. За минулу добу від коронавірусу померло троє вінничан. Нині в міських «ковідних» лікарнях знаходиться 237 пацієнтів. Незважаючи на те, що ситуація стабілізувалась, не можна нехтувати протиепідемічними правилами», – говорить директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

 

Вакцинальна кампанія.

Повний курс щеплень пройшли 153 922 людини, це – 51,3% від дорослого населення громади. Нині першою або двома дозами імунізувались 160 379 (53,5%) мешканців Вінницької міської територіальної громади. Бустерну дозу зробили 7 501 людина.

 

Щоб отримати інформацію про роботу центрів та пунктів вакцинації Вінниці, слід перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin