Вінниця
23.04.2024
7.96° C
Вгору

З березня виплати для військовослужбовців ЗСУ зростуть на 30%

Починаючи з березня цього року виплати для військовослужбовців Збройни Сил України зростуть на 30%. Під час під час засідання Уряду, що відбулось 16 лютого, повідомив  прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

 

«Ми значно підвищили програми фінансування армії та модернізації озброєння. За ініціативи президента разом з верховною радою готуємо додаткові кроки щодо збільшення такого фінансування. Вже в березні ми підвищимо виплати для військових Збройних Сил України на 30%. Також буде повноцінно забезпечено фінансування системи територіальної оборони, яка вже стає ще однією лінією захисту України», – повідомив д. Шмигаль.

 

Також прийняли рішення про проведення щорічної індексації пенсій. З 1 березня на 14% проіндексують пенсії для більш ніж 10 мільйонів українців.

 

«Уперше за новим принципом ми збільшуємо пенсії військовим. А також встановлюємо з 1 березня доплату для людей, які не підпадають під індексацію, оскільки пенсії їм були призначені протягом трьох останніх років.

 

На 14% будуть проіндексовані доплати й українцям віком від 75 років. Крім того, за рішенням Уряду вже зараз будуть проіндексовані так звані соціальні пенсії, які мали зрости лише в грудні цього року у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму», – повідомив прем’єр-міністр.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin