Вінниця
25.04.2024
9.54° C
Вгору

Учаснику бойових дій в Афганістані вручили сертифікат на покупку авто

Сертифікат на придбання автомобіля учаснику бойових дій в Афганістані Віктору Морозу вручили 15 лютого. Чоловік має інвалідність 2 групи внаслідок війни. Віктор Мороз 17 років стояв у черзі на придбання авто.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

 

15 лютого в Україні відзначали День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Саме цього дня 1989 року завершилась радянська військова інтервенція в Афганістані. У Вінниці відбулися заходи, присвячені важливому дню в історії.

Мер Вінниці вручив сертифікат на придбання автомобіля вінничанину Віктору Морозу, який брав участь в бойових діях в Афганістані. Сьогодні чоловік – активний член Спілки учасників бойових дій в Афганістані у місті Вінниця. Він нагороджений орденом «Червоної зірки» та медаллю «За відвагу».

 

«У 18 років я потрапив в Афганістан. Служив у місті Бараки-Барак. Був кулеметником. Через півтора року служби потрапив в засаду та отримав поранення. Я 17 років стояв на черзі на автомобіль. Машину ще не обрав, придивляюся», – каже Віктор Мороз.

 

Загалом у Вінниці вручили уже 17-й сертифікат на придбання автомобіля захисникам-автовцям та воїнам-афганцям, вшановуючи їхню мужність.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin