Вінниця
23.04.2024
12.56° C
Вгору

У Вінниці перед Староміським мостом планують розширити дорогу 

Незабаром на перехресті вулиць Оводова і Князів Коріатовичів перед Староміським мостом розпочнеться чергова реконструкція. Нова розмітка, сучасне освітлення, острівці безпеки та розширена дорога – всі ці плани підрядники втілюватимуть у реальність.

Спеціалісти Агенції просторового розвитку майже рік моніторили, як працював рух по колу на цій ділянці. В результаті дійшли висновку, що такий формат позитивно вплинув на пропускну здатність перехрестя.

 

Відтак, департамент комунального господарства та благоустрою ВМР має провести його реконструкцію та облаштувати рух по колу на постійній основі.   

«Вінниця має репутацію міста з найкращими дорогами. Разом з тим із збільшенням кількості власного автотранспорту в місті ми маємо постійно адаптувати вулиці Вінниці для збільшення пропускної здатності найбільш вразливих ділянок. Серед них і перехрестя перед Староміським мостом. Його реконструкція  піде на користь всім учасникам дорожнього руху: автомобілістам, велосипедистам та пішоходам. Протягом року там тестували кільцевий рух», – зазначив директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк. 

 

То що ж включає в себе перебудова?

  • нова розмітка
  • монтаж нових знаків
  • розширення дороги 
  • облаштування острівців безпеки
  • демонтаж світлофорів

«Окрім того, у планах реконструкції заасфальтувати проїжджу частину, облаштувати зливову каналізацію, встановити сучасне ЛЕД-освітлення та відеонагляд», – додав Юрій Семенюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin