Вінниця
24.04.2024
8.68° C
Вгору

Кількість хворих на коронавірус у Вінниці зменшується

У Вінниці спостерігається поступове зниження захворюваності на COVID-19. За минулі вихідні у Вінницькій міській територіальній громаді зафіксували 185 нових підтверджених випадків коронавірусу. Стаціонари міських «ковідних» лікарень завантажені на 49%, реанімаційні відділення – на 53%.

 

Про це повідомляє міська рада.

 

«Четверта хвиля коронавірусу поступово йде на спад. У Вінницькій міській територіальній громаді спостерігається суттєве зниження захворюваності на цю недугу. Сподіваємось, що за два тижні ми перейдемо з «помаранчевої» карантинної зони в «жовту». Нині на COVID-19 хворіє 7100 вінничан. На амбулаторному лікуванні перебуває 96% містян, а на стаціонарному – 4%. Наразі зменшився показник летальності: за останні сім днів від коронавірусу померли 17 мешканців нашої громади, а за попередній тиждень – 21», – говорить директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

 

Олександр Шиш зазначає, що повний курс щеплень пройшли 152 994 людини, це – 51% від дорослого населення громади. Першою або двома дозами щепились 159791 (53,3%) мешканець Вінниці. Бустерну дозу зробили 6681 людина.

 

Щоб отримати інформацію про роботу центрів та пунктів вакцинації Вінницької міської територіальної громади,слід перейти за посиланням https://vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin