Вінниця
18.04.2024
5.53° C
Вгору

Мешканці Стадниці просять новий автобус

Жителі села Стадниця, що у Вінницькому районі, зареєстрували петицію, в якій просять замінити нинішній автобус – на комфортніший. За словами автора петиції, теперішній автобус часто ламається, не їздить за графіком, а люди на інвалідних візках чи батьки з візочками – не можуть їхати взагалі.

 

«На сьогоднішній день досить гостро стоїть питання транспортного сполучення по маршруту м.Вінниця – с.Стадниця. Даний населений пункт знаходиться в безпосередній близькості до міста, більшість жителів села працюють та навчаються у Вінниці, проте щоб дістатися до міста перевізник надає транспорт непридатний для цього.

На маршруті працює або старезний ЛАЗ, що постійно ламається, чим створює збій графіку, або Богдан, місткість якого в пікові години не задовільняє потреби по кількості пасажирів. Окрім того, люди на інвалідних візках, а також батьки з дітьми у візочках практично позбавлені можливості дістатися до міста та в зворотному напрямку, використовуючи даний транспорт.

Заміна автобусу за напрямком м.Вінниця – с.Стадниця дасть змогу значно підвищити якість транспортного сполучення з даним населеним пунктом, зробить більш комфортним проживання в м. Вінниці та на його околицях, в тому числі людям з обмеженими фізичними можливостями», – йдеться у петиції.

 

Щоб петицію розглянули у міській раді, треба зібрати 350 підписів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin