Вінниця
28.03.2024
16.64° C
Вгору

Чемпіонат міста з веслувального слалому відбувся у Вінниці 

Відкритий чемпіонат міста з веслувального слалому «Відкриття сезону» днями відбувся у Вінницькій міській територіальній громаді. Змагання пройшли на водно-веслувальній базі «Динамо» в мікрорайоні Сабарів. Чемпіонат присвятили пам’яті учасників бойових дій, загиблих в республіці Афганістан та на території інших держав.

 

У чемпіонаті взяли участь 45 вихованців Міської дитячо-юнацької спортивної школи №2. Спортсмени змагались у чотирьох класах човнів.

 

«Як тільки зійшов лід, на річці Південний Буг розпочалися тренування наших слаломістів. До цього півтора місяця вони займалися лише у спортивному залі. Наразі вінницькі спортсмени готуються до наступних змагань. Адже 18-20 лютого відбудеться Відкритий чемпіонат області з веслувального слалому «Відкриття сезону». Потім спортсмени готуватимуться до всеукраїнських змагань. У квітні пройде Кубок України з веслувального слалому. Його розіграють у місті Богуславі, Київської області. Щороку наші спортсмени там посідають призові місця», – каже головний суддя чемпіонату міста з веслувального слалому Богдан Яблонський.

 

Переможці та призери чемпіонату отримали кубки, медалі та подарунки від комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради.

Довідка:

Веслувальний слалом – це різновид спортивного веслування, що полягає в проходженні на швидкість дистанції, яку визначають порядком розташування воріт. Їх виставляють на річці з порогом або на спеціально облаштованому каналі. Швидкість потоку води має бути не менше 2 м/с. Змагання проводяться на дистанції довжиною 250-400 м.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin