Вінниця
19.04.2024
8.04° C
Вгору

У Вінниці завершили проєкт «Реконструкція системи зовнішнього освітлення»

Зустріч представників Вінницької міської ради та представників міжнародної фінансової організації NEFCO, GARDE Consulting щодо успішного завершення проєкту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Вінниця» відбулася вчора, 31 січня. Про це дописує заступник міського голови Андрій Очеретний на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Вінницька міська рада та корпорація NEFCO співпрацюють з 2014 року, за цей період реалізовали такі важливі проєкти:

 

– у 2014 р. реалізовано проєкт «Реконструкція системи теплозабезпечення мікрорайону вул. Київська – Талаліхіна від котельні по вул. П. Комуни, 18 у м. Вінниця»;

 

– протягом 2019-2020 рр. здійснювалась реалізація проєкту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Вінниця». В рамках якого встановлено 920 LED-світильників на 5-ти вулицях міста: Соборна, Пирогова, Келецька, Хмельницьке та Барське шосе.

 

«Ми щиро дякуємо нашим партнерам та сподіваємось на подальшу продуктивну співпрацю заради покращення навколишнього середовища та комфорту мешканців Вінницької МТГ! Впровадження зеленого курсу Вінниці – в дії!», – зауважує Очеретний. 

Довідка:

В 2020-2021 роках департаментом фінансів Вінницької міської ради за кредитним договором з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) до бюджету Вінницької міської територіальної громади залучено кредитні кошти в сумі 14,7 млн грн під 3% річних, які разом з коштами бюджету громади в сумі 1,7 млн грн були направлені на реалізацію проекту «Реконструкція системи зовнішнього освітлення м. Вінниця».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin