Вінниця
29.03.2024
8.96° C
Вгору

На Батозькій тривають роботи з прокладання інженерних комунікацій

У Вінниці реконструюють вулицю Батозьку. Там тривають підготовчі земляні роботи під влаштування колій та дороги. Колії прокладуть за технологією оксамитового шляху. Буде на вулиці і нове LED-освітлення, вже встановили 70 опор, змонтували 45 світильників. Тривають роботи з прокладання інженерних комунікацій. Про це повідомляє міська рада.

 

«У рамках реконструкції на Батозькій відремонтують ділянку вулиці протяжністю 650 метрів. Тут оновлять проїжджу частину, заасфальтують тротуари, реконструюють трамвайні колії, влаштують велодоріжки та зроблять паркомісця. Також у рамках проєкту будуть встановлені камери відеоспостереження. На оновленому відрізку дороги облаштують (поставлять) 3 нових павільйони на зупинках громадського транспорту. На вулиці планується висадити дерева», – розповів директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

 

Як розповів Юрій Семенюк, реконструкція вулиці Батозької розпочалась в минулому році. Наразі тут виконують земляні роботи на ділянці, де будуть колії та дорога. Також прокладають інженерні мережі, встановлюють опори під LED-освітлення та контактної мережі трамваю і тролейбуса, який у перспективі має курсувати вулицею Батозькою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin