Вінниця
24.04.2024
8.68° C
Вгору

Вінницький ліцей №23 стане енергоефективним

Проєкт з термореновації ліцею №23 стартував минулого року. Комплексне утеплення змінить мікроклімат приміщень на краще, а сама будівля більше не «грітиме» повітря. Про це дописує Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Хоч школа №23 не одна з найстаріших у місті, проте місцями будівля вже осіла та пішли тріщини по стінах. Крім того, протікав і старий дах. Реконструкція включає підсилення будівлі, утеплення стін, встановлення енергозберігаючих вікон та дверей, заміну даху. Перший етап з ремонту покрівлі вже завершили. З міського бюджету спрямували 4,5 млн грн.

 

«Навесні роботи з реконструкції будівлі відновляться. Впорядкують і прилеглу територію та внутрішній двір, де постелять новий асфальт. Також забезпечать безбар’єрний вхід до школи – влаштують пандус. Комплексний проєкт плануємо завершити у цьому році. Упевнений: і учні, і колектив закладу чекають на ці перетворення», – каже очільник міста Сергій Моргунов.

 

Варто зауважити, що серед 44 шкіл Вінницької громади вже кожна третя термомодернізована. Нагадаємо, що у минулому році у Вінниці завершили комплексне утеплення школи №13, дитячих садків №47 та №21.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin