Вінниця
18.04.2024
5.28° C
Вгору

Вінничан навчатимуть правил поведінки під час надзвичайних ситуацій

Тренінг про те, як орієнтуватися та діяти під час надзвичайних ситуацій відбудеться у Вінниці 26 січня в молодіжному центрі «Квадрат» (вулиця Театральна, 15). Початок – о 15:00. Про це йдеться в анонсі заходу на фейсбук-сторінці «Квадрату».

На тренінгу вінничани дізнаються, що таке «тривожна валіза» та як її збирати, як надавати домедичну допомогу та якою має бути поведінка під час надзвичайної ситуації.

 

Організатори – працівники служби з надзвичайних ситуацій та представники Червоного Хреста.

 

«Існує така думка, що ми живемо у світі, у якому насправді не орієнтуємося. Бо не знаємо, як поводитися, якщо банкомат не видав гроші; що буде, коли магазини зачинять на тиждень; що пити у разі відсутності в крані води; і куди бігти, як поводитися, якщо трапилась якась біда — травма, катаклізм тощо. Військові можуть про себе подбати – їх цьому вчили. Як бути цивільним, звичайним людям? Що робити? І найголовніше – що з собою брати?», – йдеться в анонсі заходу.

 

На всі запитання відповідатимуть фахівці Головного управління ДСНС України у Вінницькій області та Червоного Хресту Вінницької області. Зустріч передбачає практичні завдання.

 

Вхід безкоштовний, реєстрація за ЦИМ посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin