Вінниця
20.04.2024
2.58° C
Вгору

Депутат Віктор Перлов прокоментував ситуацію з дрифтером на BMW

Cекретар постійної комісії міської ради з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг Віктор Перлов прокоментував ситуацію з дрифтером на BMW. 

 

Про це він дописує на своїй сторінці у Фейсбук. 

 

Нагадаємо, інцидент стався вчора, 13 січня, на площі Ліверпуль. 

 

«Це не банальне порушення правил – це хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, ст. 296 Кримінального кодексу України.

 

До речі, містяни написали, що до того, наш “герой” дріфтував поруч, на шкільному подвір’ї.», – дописує Віктор Перлов.

 

Чоловік підготував депутатське звернення до нацполіції з вимогою відкрити кримінальне провадження за фактом правопорушення (хуліганство).

Також він зауважив, що готує звернення до Патрульної поліції Вінницької області щодо притягнення водія до відповідальності за ст. 122 КУпАП України (створення аварійної обстановки, штраф 1445 грн).

 

«Крім того, для забезпечення безпеки дорожнього руху та громадської безпеки вимагатиму від патрульних постійної присутності двох патрулів у центральній частині міста – цей безлад необхідно припинити, досить загиблих і травмованих на Соборній.», – додав Перлов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin