Вінниця
28.03.2024
16.24° C
Вгору

Сьогодні стартує реєстрація на пробне ЗНО. Вартість 300 грн

Реєстрація на участь у пробному зовнішньому оцінюванні розпочнеться вже сьогодні, п’ятого січня і триватиме до 22 січня.

 

Про це повідомляє Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти.

 

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, які бажають пройти пробне ЗНО на території Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей триватиме на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

 

Пробне ЗНО у 2022 році буде з української мови, української мови і літератури, англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), німецької мови, фізики, французької мови, хімії.

 

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 10 березня буде розміщена інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

 

Вартість пробного зовнішнього незалежного оцінювання

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є платною послугою для учасників та неприбутковою для організаторів і проводиться за кошти фізичних і юридичних осіб. Вартість одного тестування для одного учасника/однієї учасниці складає 300 гривень.

 

Терміни проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання

Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 20 жовтня 2021 року №141 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2022 році» пробне ЗНО відбудеться:

  • з української мови, української мови і літератури – 19 березня 2022 року;
  • з біології, географії, історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 26 березня 2022 року.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

 

При вході до пункту проведення пробного ЗНО учасник повинен пред’явити такі документи:

  • запрошення;
  • паспорт (свідоцтво про народження) або інший документ, що посвідчує особу.
  • Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

 

Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin