Вінниця
20.04.2024
13° C
Вгору

У Вінниці триває другий етап літературного квесту

Вінничанам пропонують долучитися до другого етапу літературного квесту «Коцюбинський – terra incognita». Про це повідомляє VinCulture Code.

 

Мета конкурсу – спонукати по-іншому подивитися на творчість відомого Сонцепоклонника, повторити чи прочитати заново його твори та полюбити їх ще більше, адже, це справжня українська класика!

 

«Вітаємо усіх, хто пройшов перший етап і готовий вирушити у другий, а хто ще не пройшов – долучайтесь  до нього за посиланням https://www.facebook.com/430377367338352/posts/1549664012076343/ – тут ви зможете детально прочитати умови для участі).

 

Перейшовши за посилання нижче, ви потрапите у другий етап квесту, за яким вам потрібно так само, у синьому полі, вказати ваше ім’я і прізвище і вам висвітиться два віконця (два етапи нашого квесту – минулий і сьогоднішній). Якщо ви перший етап квесту вже пройшли, то у першому віконці у вас буде стояти зелена галочка і після правильного проходження другого етапу у вас також стоятиме ця позначка.

 

Отож, починаємо: https://learningapps.org/watch?v=p44nau52321 і бажаємо успіху!», – дописують організатори на фейсбук-сторінці. 

 

У фіналі квесту всі, хто брав участь, – отримають заохочувальні призи, а переможці, які пройшли три етапи квесту і відповіли правильно на всі запитання, – будуть нагороджені подарунками!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin