Вінниця
24.04.2024
10.23° C
Вгору

Для військових на Схід вінничани відправили гуманітарну допомогу

Напередодні новорічно-різдвяних свят, 28 грудня, волонтери відправили бійцям на передову 3500 тонн гуманітарного вантажу. Це і продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти та теплий одяг. Вінницька малеча передала новочірні листівки.

«Традиційно до збору гуманітарної допомоги долучилися вихованці дитячих садочків, шкіл, студенти, Вінницько-Барська єпархія Православної Церкви України, депутати та працівники міської та обласної ради, Асоціація органів самоорганізації населення Вінниці, комунальні та приватні підприємства Вінницької та Калинівської територіальних громад. Також приносили допомогу і небайдужі вінничани. Окрім харчів та засобів гігієни, захисникам передаємо й теплі речі: шкарпетки, шарфи, рукавиці. До складу гумвантажу увійшла і цільова допомога, яку попросили військовослужбовці. Це будівельні матеріали, різні запчастини, лопати, бензопили, маскувальні сітки та багато іншого», – зазначив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності міської ради Олег Парфілов.

«Збір допомоги як завжди відбувався на території КП «Муніципальна варта». Ми маємо складські приміщення для зберігання продуктів харчування і речей, – каже начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур. – Наші інспектори активно допомагали у зборі гумвантажу, адже вони й самі не так давно були на передовій і є учасниками бойових дій в зоні АТО\ООС. Не з чуток знають, наскільки важлива там підтримка з тилу».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin