Вінниця
29.03.2024
9.75° C
Вгору

Понад 50 тисяч дітей Вінницької ТГ отримали новорічні подарунки

Традиційно, перед Новим роком вінницька малеча отримує солодкі подарунки від міської ради. Солодощі дітям передали у школи, дитячі садочки та інші освітні, медичні та соціальні заклади, реабілітаційні центри.

Про це повідомлє міська рада.

 

Вже кілька років поспіль напередодні новорічно-різдвяних свят маленьких вінничан у школах та садках вітають солодощами. Ці подарунки до Нового року отримують усі діти молодшого шкільного віку (1-4 класи), вихованці дитячих садочків, малюки, які знаходяться на обліку в лікувальних закладах, а також – діти-сироти,  позбавлені батьківського піклування, діти, які опинились у складних життєвих обставинах, вихованці соціальних закладів та реабілітаційних центрів.

 

«Новорічні подарунки придбали за кошти бюджету громади. Солодкі подарунки отримали 51 300 діток. 9327 подарунків отримали діти, які стоять на обліку в лікувальних закладах та не відвідують заклади дошкільної та загальної середньої освіти. Також солодощі вручили діткам, які мешкають на приєднаних територіях», – зазначила директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin