Вінниця
29.03.2024
12.6° C
Вгору

Діти пільгових категорій відвідали луна-парк

Похід до луна парку для дітей пільгових категорій організувала Вінницька міська рада напередодні новорічно-різдвяних свят.

Діти з багатодітних сімей, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти з неповних сімей розважилися на атракціонах в луна-парку в «Зимовому містечку».

«45 дітей, які отримують соціальні послуги – соціального супроводу та соціального супроводження, відвідали луна-парк. Зокрема, це діти віком від 6 до 13 років. Вінницька міська рада разом з дирекцією парку влаштувала для них похід на атракціони. Дітки каталися на каруселях, дитячій залізниці, кораблику. Вони отримали яскраві враження, безліч емоцій та задоволення», – каже заступник директора Вінницького міського центру соціальних служб Євген Козлов.

Багатодітна мама Наталія Гнатюк, привела до парку розваг чотирьох доньок.

«Всього у нашій сім’ї 5 дітей. І ми не маємо можливості часто відвідувати луна-парк. Тож для дітей це свято. Дівчатка із захопленням розважаються, їх очі сяють, вони щасливі. Ми дякуємо міській раді за таке чудове свято для наших дітей. Цей новорічний похід вони запам’ятають надовго», – сказала багатодітна мама Наталія Гнатюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin