Вінниця
29.03.2024
11.06° C
Вгору

Вінничани просять пускати батьків на свята в садочок 

Вінничанка Дарина Танасійчук зареєструвала петицію, в якій просить дозволити пускати батьків на свята до своїх дітей у школи та дитячі садочки.

 

«Прошу розглянути питання щодо повернення можливості батькам відвідувати дитячі свята у садочках та школах. Під час карантину заборонено відвідування дитячих садочків батькам, у той же час у нічних клубах постійно проводяться вечірки з великим скупченням людей на одиницю площі, проводиться масові передноворічні гуляння у парках та інших місцях, в громадських закладах. Дуже величезні черги у супермаркетах, магазинах та на ринках, скупчення людей у торгових центрах.

 

Все вищеперераховане не заважає нікому, а от якщо батьки хочуть відвідати свято своєї дитини у садочку чи у школі – це одразу викликає бурю незадоволення і чомусь створює шалену небезпеку. За час дії карантину більшість батьків бачили свята своїх дітей в кращому випадку на відео, у гіршому взагалі не бачили. Тому вважаю, що вже прийшов час розглянути питання щодо надання батькам, а точніше повернення батькам можливості відвідувати дитячі садки та школи», – йдеться у петиції.

 

Щоб петицію розглянули у міській раді, треба зібрати 350 підписів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin