Вінниця
28.03.2024
9.11° C
Вгору

Вінницька громада презентувала себе у Польщі

Раніше ми розповідали про те, що представники органів місцевого самоврядування з України здійснили навчальний візит до Польщі. 

 

Тема візиту: Створення та управління промисловими та технологічними парками на місцевому рівні.

 

Департамент економіки та інвестицій продовжує розповідати про досвід, який отримали під час цього візиту.

 

«Підсумовуючи, все що довелось побачити і почути, хочеться сказати, що це був реально практичний досвід. Ми на власні очі переконались, що такі установи працюють, користуються попитом і слугують трампліном для стартапів, підприємців та підприємств. Дані проєкти сприяють економічному розвитку громад, створенню нових робочих місць, покращують інвестиційний імідж та просувають бізнес на міжнародні ринки. Це додає впевненості в тому, що ми рухаємось вірним шляхом і працюємо над впровадження таких важливих проєктів, як Інноваційно-технологічний парк «Кристал» та індустріальні парки. Адже наші нові польські знайомі/партнери запевнили нас, що готові надавати всебічну підтримку в розвитку наших проєктів», – дописують на фейсбук-сторінці департаменту економіки та інвестицій. 

 

На зустрічах вінничани не тільки переймали досвід, але і презентували нашу Вінницьку міську територіальну громаду та її проєкти. З метою популяризації бренду нашої громади, усім учасникам, вінничани подарували промоційні набори. 

 

«Ми впевнені, що в нас все вийде, варто лиш і надалі працювати (із ще більшим запалом!) та розумінням того, що з нами європейські партнери та, що найголовніше – готові зростати та розвиватись українці», – кажуть представники органів місцевого самоврядування. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin