Вінниця
20.04.2024
10.81° C
Вгору

Допрем’єрний показ фільму «Матриця: Воскресіння» відбувся у Вінниці

Допрем’єрний показ показ довгоочікуваної четвертої частини культового голлівудського блокбастера «Матриця: Воскресіння» відбувся вчора, 22 грудня, у кінотеатрі «Сінема Сіті» (ТРЦ «Мегамолл» 3-й поверх). Режисерка фільму – Лана Вачовскі.

На гостей у кінотеатрі чекали подарунки, тематичні напої, діджей та музика. Не обійшлося й без ведочого та червоної доріжки: кожен зміг відчути себе справжньою зіркою.

 

Варто зауважити, що квитки на фільм уже можна придбати в касі «Сінема Сіті». Усі зали кінотеатру мають сучасне обладнання, технологію 4DX, звукові системи останнього покоління та нові ергономічні крісла, що забезпечують найбільше задоволення! Детальніше за посиланням: https://instagram.com/cinemaciti_vinnytsia?utm_medium=copy_link

 

Довідка:

Оригінальна назва фільму «The Matrix Resurrections». Слово «Matrix» означає «Матриця» і позначає назву франшизи.

 

У картині ми повертаємось до світу з двома реальностями. Одна – це щоденне життя, інша ж існує за межами буденності. Реальність є фізичним чи ментальним конструктом? Щоб з’ясувати це та по-справжньому пізнати себе, містер Андерсон має знову вирішити, чи йти за білим кроликом.  І якщо Томас… Нео… засвоїв урок, то хіба що про те, що вибір, хоч це й ілюзія, – все ще єдиний шлях до виходу з Матриці або входу до неї. Звісно, Нео вже розуміє, що має зробити. Але він ще не знає, що Матриця – сильніша, більш захищена та небезпечна, ніж будь-коли раніше.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin