Вінниця
27.04.2024
6.6° C
Вгору

На Вінниччині почали розгортати пункти обігріву

Пункт обігріву вирішили розгорнути в Козятині, що на Вінниччині. Це зробили у зв’язку з різким погіршенням погодних умов, аби не допустити обмороження та загибелі людей від холоду. Обігрітися можна на базі відділення екстреної медичної допомоги міської лікарні по вул. Винниченка, 6. 

 

«Щоб не допустити випадків обмороження та загибелі людей від холоду, у Козятині працює облаштований пункт обігріву. Не виключаємо і громадської активності та уваги усіх громадян: якщо бачите людину, яка потребує допомоги, не будьте байдужими – допоможіть доставити її до пункту обігріву, зателефонуйте на гарячу лінію міської ради (приймальня міського голови) (04342) 2-01-05, викличуть швидку (103) чи рятувальну службу (101)», – повідомляють у Козятинській міській раді.

 

Варто зазначити, що при ускладненні погодних умов і надалі – пункти обігріву розгортатимуть на міжнародних трасах, у місті та на території області. 

 

Головне управління ДСНС України у Вінницькій області прозвітувало, що вони готові розгорнути пункти обігріву у разі потреби. 

 

Переглянути адреси всіх пунктів обігріву по регіону можна за посиланням: https://vn.dsns.gov.ua/ua/Perelik-punktiv-obigrivu-rozgornutih-na-teritoriyi-oblasti-.html

 

Читайте також: Де у Вінниці будуть пункти обігріву для безхатченків: https://cvd.vn.ua/archives/18169

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin