Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

Перед новим роком вінничани передадуть солдатам на фронт теплі речі 

Напередодні новорічних та різдвяних свят вінничани хочуть передати хлопцям, які перебувають в зоні ООС хоча б частинку домашнього тепла. Ще п’ять днів триватиме збір волонтерської допомоги для воїнів.

 

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Муніципальної варти.

 

Інспектори Муніципальної варти активно допомагають у цих зборах, адже всі вони не так давно були на передовій і є учасниками бойових дій в зоні АТО\ООС. Не з чуток знають, наскільки важлива там підтримка з тилу.

 

Окрім продуктових наборів, взимку нашим захисникам згодяться й теплі речі: шкарпетки, шарфи, светри, термобілизна. Також цінуються цигарки, кава та чай. 

 

Традиційно до зборів долучаються родини школярів та вихованців дитячих садочків, а також представники адміністрацій навчальних закладів. Діти передають зворушливі привітальні листівки для воїнів. 

 

«Армія – це доля. Куди потрапив, там і краще. Але саме в зоні бойових дій особливо починаєш цінувати сім’ю та рідний дім», – сказав головний інспектор Андрій Гишпаль.

 

Збори будуть тривати до 27 грудня, адже 28-го вантаж уже попрямує на Донбас. Допомогу можна принести за адресою вул. Р. Скалецького, 29

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin