Вінниця
16.04.2024
16.71° C
Вгору

У Вінниці відкрили завод газорозподільного обладнання

Відкрили завод RGC PRODUСTION сьогодні, 21 грудня, у Вінниці. Там виготовляють сучасне газорозподільне обладнання. Нове підприємство відповідає передовим екологічним стандартам. На заводі  створили більше 100 робочих місць. У роботі використовують новітні технології, роботизовані процеси, якісне обладнання, визнане в Україні та світі.Про це повідомляє міська рада.

На відкритті Сергій Моргунов запропонував позначати на продукції, що вона виготовлена саме у Вінниці. Адже так роблять інші місцеві заводи, щоб популяризувати місто у світі.

 

«Сьогодні дуже знакова подія не тільки для заводу та мережі, а для всієї Вінниці. Дуже знаково, що у Вінниці, навіть під час пандемії, будують нові заводи. Нагадаю, що за останні п’ять років це вже четверте виробництво, яке налагоджено і відкрито у Вінниці. У цьому році компанія HEAD розпочала будівництво досить серйозного потужного заводу по виробництву спортивного спорядження, у 2023 році планується завершення будівництва, а це – 1200 робочих місць. Взагалі, дуже важливо, що у Вінниці створюються робочі місця. Сьогодні відкрився завод RGC PRODUСTION, де створено 100 робочих місць. Як мінімум 100 сімей більш впевнено дивитимуться у майбутнє. Було б добре, щоб на продукції було написано, що її виготовили у Вінниці, так як це роблять, наприклад, Barlinek та UBC Group, працюючи на експорт. Адже дуже важливо, щоб про Вінницю знали на всіх континентах», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Керівник проєкту RGC PRODUСTION Олександр Волович розповів, що вінницький завод – третій в Україні з виготовлення обладнання для газорозподільних мереж. 

 

«Унікальність цих заводів у тому, що у нас повністю замкнутий цикл: власне конструкторське бюро, власні розробки – повністю все своє. Використовуємо найновіше обладнання, постійно крокуємо вперед, вивчаємо світові новинки з обробки металу, інвестуємо у новітні технології, інновації. Працюємо безпосередньо з європейськими виробниками, маємо 56 міжнародних контрактів. Наразі на вінницькому заводі працює більше 50 людей. Кожного дня набираємо ще працівників, загалом плануємо 120-130. Проєктна потужність заводу – понад півтори тисячі одиниць обладнання на рік», – каже Олександр Волович.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin