Вінниця
19.04.2024
8.57° C
Вгору

Вінничанин Артур Смілянець отримав свій приз за вакцинацію – новеньку Toyota Corolla

Відбулося фінальне вручення призів переможцям загальноміської акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Учасниками стали всі охочі жителі громади, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 та зареєструвались на офіційному сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя» або звернулися із письмовою заявою до будь-якого відділення ЦНАП «Прозорий офіс». 

 

Участь в акції не мали права брати працівники виконавчих органів та депутати вінницької міської ради. 

 

Відтак, 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз Toyota Corolla знайшли своїх власників. 

«Мета акції «Вакцинуйся. Збережи життя» – стимулювати вінничан щеплюватися, тому що станом на сьогодні у всьому світі доведено, що без колективного імунітету нам цю пандемію не перемогти. Завдяки тому, що багато людей вакциновані – нам вдається зберігати баланс і зменшувати навантаження на лікарні», – зауважив Сергій Моргунов.

За період акції до моменту третього (заключного) розіграшу, станом на 15 грудня 2021 року учасниками стали 28 147 осіб. Визначення переможців відбулося автоматично, у прямому ефірі, шляхом жеребкування через відомий міжнародний електронний сервіс Random.org.

Кожен охочий може переглянути, як обирали переможців за посиланням. https://www.youtube.com/watch?v=ylVbgMfrtrQ&feature=emb_title Крім того, кожен, хто реєструвався може знайти себе у розіграші авто та дізнатись на якому він був місці за посиланням: https://www.random.org/draws/details/?draw=152374 

 

«Коли у вересні ми розпочали цей процес пояснення вінничанам, що необхідно вакцинуватися тоді відсоток щеплених був 12% від дорослого населення. Станом на ранок 21 грудня вакцинованих 152 тисячі вінничан, це трохи більше 50% від дорослого населення. Зазначена цифра є значним досягненням. Водночас, ще немає 70% для того, аби ми були впевнені, що спокійно пройдемо всі виклики, які пов’язані з ковідом.», – додав мер міста.

 

Власником головного призу став Артур Смілянець (№14143). Хлопець каже, що вважав себе невезучим і вперше виграв, ще й такий масштабний подарунок. Водійське посвідчення має, стаж водіння – чотири роки. 

«Можна сказати, що я найщасливіший вінничанин сьогодні, щиро дякую міській раді за такий подарунок, я дуже радий!», – не стримує емоцій переможець.

 

Артур каже, що другу дозу вакцини отримав в жовтні, й ще до того, як дізнався про розіграш. Користувався громадським транспортом, власного авто до цього не мав. 

 

Останнім часом в мережі шириться інформація про те, що переможець – син судді Сьомого апеляційного суду Вінниці. Як реагує на це сам Артур й чи не думав відмовитися від подарунку?

 

«Я не розумію, чому потрібно відмовлятися від призу, бо стати переможцем авто міг стати хто завгодно. Я повинен відмовитися від всього, бо люди в коментарях пишуть ганебні повідомлення? Є суспільна думка і вона завжди має дві сторони. Який би не був результат всі писали б різні речі та ні до якого спільного консенсусу, з рештою, не дійшли б.», – каже переможець.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin