Вінниця
20.04.2024
11.69° C
Вгору

Одну з найбільш енергозатратних шкіл Вінниці утеплили та модернізували

Завершили реконструкцію школи №13 у Вінниці по вулиці Шимка. Там вже замінили дах, утеплили цоколь, встановили вікна, а також утеплили стіни. 

 

Про це у Фейсбук дописує міський голова Сергій Моргунов.

 

Ще півтора року тому утримання школи №13 було одним з найбільш затратних у Вінниці. В результаті термореновації зменшили тепловтрати й перетворили будівлю на окрасу вулиці. 

«Затишна і приваблива. Такою тепер бачать свою школу №13 учні. Півтора року реконструкції – і заклад просто не впізнати. Школа справді є прикрасою вулиці Шимка, кажуть жителі мікрорайону військового містечка Будівельні роботи завершені, і можна робити висновки. По-перше, покращився мікроклімат приміщень: діти та вчителі відзначають, що стало набагато комфортніше. По-друге, завдяки комплексному ремонту будівля прослужить довше: замінили дах, який протікав, утеплили цоколь, встановили нові вікна. По-третє, ми досягли цілей енергоефективності – зменшаться тепловтрати будівлі, а це економія на її обігріві», – зазначає Сергій Моргунов.  

 

На території школи №13 постелили новий асфальт на доріжках і встановили альтанку. Також при вході до самого закладу з’явився пандус.

 

За словами мера, у Вінниці вже утеплили 15 шкіл. Їхня мета – термомодернізація всіх шкіл.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin