Вінниця
25.04.2024
15.11° C
Вгору

Кращого кухаря міста оберуть вже цієї середи

Ще з початку листопада у Вінницькій МТГ триває конкурс «The Best Cook». Його проводять з метою підтримки та розвитку гастрокультури та гастротуризму у громаді. Вже через два дні, 15 грудня, відбудеться фінальний етап конкурсу, де оберуть кращого кухаря міста.

 

У другому турі конкурсанти готували три страви на власний вибір. Обов’язковим інгредієнтом однієї зі страв мала бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності. 

 

Оцінювали роботу учасників відомі шеф-кухарі, представники медіа, гостинної, культурної та гастросфер Вінниці. До фінальних змагань дійшли шість учасників

 

Фінал конкурсу «The Best Cook» відбудеться 15 грудня. За умовами третього етапу, учасники працюватимуть одночасно, з визначеними продуктами та обладнанням. Переможця обиратимуть методом сліпої дегустації страви. Кращого кухаря визначать зіркові шефи Алекс Якутов та Олексій Повторейко.

 

Призери конкурсу отримають дипломи та премії. Призовий фонд складає 113 525 грн.

 

Пряму трансляцію фіналу можна буде переглянути на онлайн-ресурсах телеканалу «Віта» (на сайті, Ютуб-каналі та сторінці у Фейсбуці). Початок о 16:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin