Вінниця
19.04.2024
8.49° C
Вгору

«Місто мого серця». Через два дні оберуть переможця туристичної премії

«Місто мого серця» – номінація, яка відзначить найзатишніше для життя та найцікавіше для відпочинку і мандрівок місто. До участі запрошені усі представники українських міст і селищ, де за рік відбулись активні та цікаві туристичні події,  культурні заходи. А також ті регіони, в яких збільшився потік туристів і відвідувачів.

 

«Вінниця у 2021 році продемонструвала якісний ріст, розвиток галузі та нові туристичні пропозиції: екскурсійний двоповерховий автобус-кабріолет BusPass, ексклюзивне вишневе меню у ресторанах, ретро-пікнік та концерти у музеї-садибі Миколи Пирогова, історичний паб «Чан монаха» з пивною юшкою та крафтовими напоями, запуск пішого та веломаршруту Camino Podolico за моделлю Шляхів святого Якова. Ці туристичні пропозиції та консолідація сфери гостинності посприяли збільшенню кількості ночівель на 62% порівняно з минулим роком», – каже директор департаменту маркетингу міста та туризму міської ради Олександр Вешелені.

 

Підтримати Вінницю у номінації «Місто мого серця» можна на сайті https://ukraineawards.com.ua/. Потрібно зареєструватися, перейти у розділ «Номінації», обрати «Місто мого серця» та віддати голос за Вінницю.

 

Голосування триватиме до 15 грудня. Детальніше про премію можна прочитати на сайті проєкту https://ukraineawards.com.ua/ або на фейсбук-сторінці https://www.facebook.com/Ukrainetourismawards

Довідка:

Ukraine Tourism Awards 2021 – щорічна туристична премія. Організатори – Київська Туристична Асоціація та громадська спілка Visit Ukraine за підтримки Державного агентства розвитку туризму України та партнерів. Премія обирає кращих представників та представниць в Україні, які піднімають, формують та з кожним роком роблять туристичну сферу кращою. Номінації спрямовані підтримати та розвинути різноманітні напрямки туризму.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin