Вінниця
19.04.2024
4.93° C
Вгору

Понад 17 мільярдів гривень сплатили платники податків Вінницької області

Від початку цього року платники податків Вінницької області сплатили до зведеного бюджету майже 17 млрд 589,6 млн гривень.

 

Про це повідомляє ГУ ДПС у Вінницькій області.

 

«Проти минулорічного ця цифра зросла на 1 млрд 728,6 млн грн. Тоді, за 11 місяців 2020 року, до зведеного бюджету надійшло 15 млрд 861,0 млн грн податкових платежів», – повідомив начальник Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області Микола Суржиков.

 

Місцеві ж бюджети отримали майже 9 млрд 940,4 млн грн. Порівняно з січнем-листопадом 2020 року – це відповідно на понад 421,4 млн грн та майже на 1 млрд 307,2 млн грн більше.

 

«Досягти таких вагомих показників вдалося, насамперед, за рахунок сумлінної сплати бізнесом Вінниччини податків, зборів та інших платежів та дієвої співпраці з громадськістю», – додав Микола Суржиков.

 

Крім того, посадовець нагадав присутнім про важливість активізації роз’яснювальної роботи серед мешканців територіальних громад стосовно одноразового (спеціального) добровільного декларування, так званої податкової амністії, як цивілізованого способу легалізації громадянами активів, що були приховані від оподаткування.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin