Вінниця
26.04.2024
10.13° C
Вгору

«Саме армії українці довіряють найбільше серед усіх державних інституцій», – Сергій Моргунов

Сьогодні, шостого грудня, відзначають День Збройних Сил України. Міський голова привітав з цим днем захисників на своїй сторінці у фейсбуці.

 

Бути військовим – означає бути відданим на 100%. Так було під час Першого зимового походу армії УНР, коли в 1919 – 1920 рр військо підняло дух українців і не дало занепасти державності.

 

«Якщо згадати історію, символічно, що саме шостого грудня 1919 року розпочався Перший зимовий похід Дієвої Армії УНР, який став однією з найбільш героїчних бойових операцій часів Української революції», – каже Сергій Моргунов.

 

Міський голова зазначив, що через сто років наші бійці продовжують боронити державу і її суверенітет. «І саме армії українці довіряють найбільше серед усіх державних інституцій. Люди не просто розраховують на міць та могутність відроджених Збройних Сил – наші бійці є уособленням патріотизму та гідності. Завдяки вам Вінниця живе мирним життям», – каже Сергій Моргунов. 

 

За традицією, шостого грудня вітають усіх військових, зокрема тих, хто захищає східні рубежі нашої країни. Зараз це свято стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. В цей день ми низько вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя за Україну, тат всім тим, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українській державі, незламну силу волі та безстрашність. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin