Вінниця
19.04.2024
4.16° C
Вгору

Картину вінницької офіцерки опублікували у французькому арт-журналі

У французькому арт-журналі “Artmajeur”, опублікували картину «Троянда», написану аквареллю офіцеркою ЗСУ з Вінниці Наталією Жижко.

 Про це повідомляє  АрміяInform.

«Якось побачила в подруги схему вишивки бісером. І так мені запала в душу та «Іспанка з квітами», що думаю: невже не зможу так намалювати? А ще подруга додала завзяття, каже: «Ну, не кожен здатний таке створити». Це стало для мене своєрідним викликом. Але ж долати виклики – справа військових», – каже офіцерка-художниця.

У грудні 2020 року під патронатом ЮНЕСКО мала відбутись персональна виставка майстрині в Італії. Проте через карантин її довелось перенести. Тож пощастило українським шанувальникам живопису, адже роботи, підготовлені до виставки в Генуї, представили у столичному Будинку художника, в Музеї історії міста Києва, у галереї «Глобус», у міжнародній виставці акварелі в місті Чорноморськ тощо. Її акварель «Троянда» надрукували в французькому журналі Artmajeur, а цього року це видання взяло інтерв’ю в художниці.  Наталія ділиться своїм талантом із учасниками бойових дій та їхніми родинами – проводить для них майстер-класи із живопису. А за пару тижнів 23 картини майстрині експонувались у вінницькому гарнізонному Будинку офіцерів.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin