Вінниця
29.03.2024
11.6° C
Вгору

У «Поділля city» відкрився центр вакцинації від коронавірусу

Учора, першого грудня, в ТРК «Поділля city» відкрився ще один центр вакцинації працює він з 11:00 до 16:00 щодня. Тиждень тому, такий центр запрацював у ТРЦ «Магігранд», який працює з 12:00 до 17:00.

 

У Вінниці працює 10 Центрів вакцинації від COVID-19 та пункти при ЦПМСД. Щепитись від коронавірусу можуть усі охочі містяни. Імунізація здійснюється наявними на день проведення щеплення препаратами за розподілом МОЗ України. Нині доступні такі антиковідні вакцини: «Coronavac», «Comirnaty» (Pfizer) і «Moderna». Щеплюють вінничан безкоштовно.

 

«За минулу добу вакцинувались 2249 містян. Повний курс щеплень пройшли 112642 людини, це – 37,5 % від дорослого населення громади. У Вінниці достатньо Центрів вакцинації, де без проблем можна щепитись від ковіду. Одні Центри – працюють у першій половині дня, а інші – в другій. Не варто зволікати з вакцинацією, адже тільки вона може вберегти від важкого перебігу коронавірусу та смерті», – говорить директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Імунізуватись від COVID-19 можна в пунктах щеплень Центрів первинної медико-санітарної допомоги. Вони працюють з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 19:30, а впродовж вихідних – з 09:00 до 16:00.

 

Щоб отримати інформацію про роботу центрів та пунктів вакцинації, слід перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin