Вінниця
24.04.2024
9.91° C
Вгору

На Келецькій з’явиться сучасний спортзал для єдиноборств

У Вінниці на вул. Келецькій, 94а триває реконструкція приміщення, в якому з’явиться  спеціалізована зала для єдиноборств. Майстри вже провели демонтажні роботи, утеплили стіни, замінили вікна та двері. Завершили прокладання каналізаційних мереж та водопостачання, встановили вентиляцію. Крім того, для комфорту спортсменів облаштовують роздягальню, душові та санвузол. Загалом ремонтні роботи виконані на 70%.

 

«На першому поверсі спортзалу облаштуємо ринг, поставимо тренажери, снаряди та груші. В іншій кімнаті з’явиться тренажерний зал. Тут спортсмени зможуть покращити свою фізичну підготовку. А на другому поверсі будуть кабінети адміністрації спортивної школи», каже директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Юрій Будяк.

 

До того ж, фасад будівлі вже пофарбували в червоно-сірий колір. Планують також зробити благоустрій території – заасфальтувати, укласти бруківку, облаштувати місця для паркування авто, встановити лавочки та турніки.

 

«Різні види єдиноборств серед вінницьких школярів користується неабиякою популярністю. Тож відкриття у Вінницькій міській територіальній громаді ще одного тренувального майданчика на часі. Для нас важливо, щоб найменші вінничани займалися спортом і вели здоровий спосіб життя, тоді ми розуміємо, що ростимо правильне молоде покоління», – зауважив голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

 

Повністю завершити ремонтні роботи планують наступного року.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin