Вінниця
25.04.2024
17.08° C
Вгору

Як з понеділка навчатимуться вінницькі школярі

У Вінницькій міській територіальній громаді відзавтра, 29 листопада, навчання для 1-4 класів надалі буде офлайн. Щодо учнів 5-11 класів, то групи, де понад 20 осіб, ділитимуть на дві підгрупи з відвідуванням кожної по черзі через тиждень. Таке рішення прийняла міська комісія ТЕБ та НС, повідомляє ВІТА ТБ.  
«Здійснювати організацію освітнього процесу для учнів 5-11 класів у змішаній (комбінованій) формі згідно з затвердженим розкладом навчальних занять у закладах освіти, yci працівники яких мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, негативний результат тестування методом ПЛР, або одужання особи від зазначеної хвороби», – йдеться у протоколі на сайті міськради.  
До навчання у звичному режимі могли повернутися заклади де 100% працівників отримали дві дози щеплення, мають довідку про одужання або негативний ПЛР-тест. Проте тепер урахували ще деякі категорії працівників.   «Сюди були внесені працівники, які мають протипоказання до щеплення, а також працівники, які в даний момент не задіяні в освітньому процесі. Це ті, хто перебуває у відпустці або на лікарняному. Наразі 25 закладів, середня школа яких працює онлайн, а 27 шкіл ще вчаться дистанційно», – зазначає Оксана Яценко, директорка департаменту освіти міської ради
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin