Вінниця
25.04.2024
12.84° C
Вгору

У Вінниці провели міжшкільний турнір у рамках проєкту «Молодь дебатує»

У Вінницькій МТГ провели міжшкільний дебатний турнір на тему «Інтеркультурне місто – це спільнота окремих національних громад чи єдина громада?». Захід відбувся в рамках реалізації німецько-українського проєкту «Молодь дебатує».

 

Повідомляє Департамент освіти Вінницької міської ради.

 

Мета – розвиток учнівського дебатного руху у Вінницькій міській територіальній громаді, формування навичок участі школярів у процесі прийняття рішень на рівні міста та держави.

 

Цього року турнір провели у двох категоріях: «Профі-ліга» та «Дебют-ліга». У першій взяли участь учні 9-11 класів, які пройшли навчання за методикою німецько-українського проєкту «Молодь дебатує». Учасниками «Дебют-ліги» стали учні, які долучилися до дебатного руху вперше.

 

Участь в дебатах взяли 24 старшокласники із 14 шкіл Вінницької громади.

 

Відтак, за рішенням журі, перемогу в дебатному турнірі у категорії «Профі-ліга» здобула учениця 11 класу школи №12 Анна Подольська. У категорії «Дебют-ліга» першість отримала учениця 10 класу школи №18 Дар’я Головко.

 

Переможцям та фіналістам турніру вручили сертифікати на отримання грошових премій від департаменту освіти Вінницької міської ради.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin