Вінниця
19.04.2024
4.12° C
Вгору

На Батозькій триває капітальний ремонт, завершити планують до кінця 2022 року

Розпочалась масштабна реконструкція вулиці Батозької. Підготовчі роботи завершуються. Вже облаштували водогін, майже 2,5 км мереж високовольтної лінії, проклали футляри для мереж відеонагляду, освітлення, зв’язку. Наразі триває будівництво зливової каналізації. 

 

Крім того, на Батозькій перекладуть трамвайні колії за технологією оксамитового шляху, оновлять дорогу, тротуари, встановлять павільйони для зупинок громадського транспорту, влаштують велодоріжки та паркомісця. Отримає вулиця і нове LED-освітлення. Учора, 18 листопада, з інспекцією об’єкт відвідав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

 

«Реалізація цього проєкту – це впровадження реновації всього Ближнього Замостя. Розпочалося все ще у 2018 році з вулиці Замостянської. Батозька у нас також була у планах давно. Сьогодні, враховуючи фінансові можливості, ми змогли підійти до масштабної комплексної реконструкції цієї вулиці. Фактично з минулого століття тут нічого такого не проводилось. Це буде зовсім інше рішення з точки зору просторової позиції. Тут будуть комфортні умови для всіх учасників руху», – розповів Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Реконструкцію вулиці Батозької проводять за рахунок коштів бюджету територіальної громади.

 

Варто зазначити, що за результатами щорічного Всеукраїнського муніципального опитування IRI – Вінниця отримала найвищі оцінки, щодо стану доріг, тротуарів, вуличного освітлення та транспортної інфраструктури.

default

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin