Вінниця
29.03.2024
8.25° C
Вгору

Сергій Моргунов розповів про співпрацю з ЮНІСЕФ

Напередодні Всесвітнього дня дитини відбувся онлайн-форум, організований  Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), за участі представників громад з усього світу. На ньому нагородили переможців Міжнародної премії ЮНІСЕФ Cities Inspire Awards-2021. 

 

Сергій Моргунов також долучився до форуму та поділився нашим досвідом з іноземними колегами з інших країн, а також запросив відвідати Вінницю.

 

«Наше місто має слоган «Місто ідей». І добре, що конкурс «Бюджет шкільних проєктів» став стимулом для різних ідей саме в учнівському середовищі. Школярі відчули свою важливість і відповідальність за власні навчальні заклади. Реалізовано вже 52 такі ініціативи за рахунок бюджету громади», – розповів у відеозверненні під час форуму Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

 

Вінниця стала першим українським містом, яке 2019 року отримало престижну міжнародну премію Child Friendly Cities Inspire Awards серед найбільш дружніх до дітей міст у світі.

 

«Для нашої команди важлива співпраця з ЮНІСЕФ та участь в глобальній ініціативі «Громада, дружня до дітей та молоді». Юні вінничани повинні мати комфортні та сприятливі умови для свого розвитку. Разом з молоддю ми втілюємо в життя потрібні зміни. І сподіваємось, що вже цього року Вінниця здобуде офіційний статус «Громади, дружньої до дітей та молоді» від Дитячого фонду ООН», – зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin