Вінниця
25.04.2024
18.08° C
Вгору

 Володимир Гройсман кращий прем’єр-міністр за останні 16 років 

З 22 жовтня – 12 листопада Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське опитування громадської думки. Опитували респондентів методом телефонних інтерв’ю.

 

За даними КМІС, 96% дорослих жителів України мають особисті мобільні телефони. Для проведення опитування на початковому етапі повністю випадковим чином генерувалися телефонні номери для всіх основних мобільних операторів України. 

 

Частка згенерованих номерів, які припадали на кожного мобільного оператора, була приблизно пропорційною до частки загалом мобільних номерів, які припадають на кожного мобільного оператора.

 

Основні результати опитування: 

Хто, на Ваш погляд, був (є) найкращим прем’єр-міністром України з 2005 року по сьогодення? 

Хто з цих прем’єр-міністрів України найкраще би впорався з соціально-економічною ситуацією, що склалася зараз в Україні?

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0.95 і з дизайн-ефектом 1.1) не перевищує: 2.4% для показників, близьких до 50%, 2.1% для показників, близьких до 25 або 75%, 1.5% для показників, близьких до 10 або 90%, 1.1% для показників, близьких до 5 або 95%, 0.5% для показників, близьких до 1 або 99%.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin