Вінниця
28.03.2024
16.57° C
Вгору

У Вінниці пройде акція «Вільні творять майбутнє»

Акція «Вільні творять майбутнє» відбудеться цієї неділі, 21 листопада, на Майдані Небесної Сотні о 18:00. Саме в цей день в Україні відзначають День Гідності та Свободи – на честь початку двох революцій Помаранчевої (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

 

Про це повідомляють організатори акції – ГО «Українські студенти за свободу».

 

В неділю, о 18:00 українські студенти вийдуть на акцію з метою вшанувати молодь, яка брала участь у Революції Гідності, та показати єдність студентства України довкола ідеї свободи. Разом зі студентами з 16 інших міст України вони одночасно заспівають Гімн України.

 

«Акція стане виявом вдячності всім учасникам українських Революцій та покаже, що завдяки їхньому прикладу в Україні виростають нові вільні покоління, для яких свобода – це не пусте слово, а найвища цінність. Цінність, яку ми готові відстоювати», – повідомляють організатори на сторінці акції у Фейсбук.

 

Акція також відбудеться у Києві, Івано-Франківську, Одесі, Львові, Житомирі, Запоріжжі, Харкові, Кропивницькому, Дніпрі, Тернополі, Миколаєві, Чернівцях, Луцьку, Ужгороді, Маріуполі та Покровську.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin