Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

У Вінниці вдруге розіграли 30 призів за вакцинацію

Учора, 15 листопада, у Вінниці відбувся другий етап розіграшу в рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя». 15 велосипедів та 15 телевізорів розіграли серед вакцинованих містян, які зареєструвались до 13 листопада. Загалом це 17 475 вінничан. Про це повідомляє міська рада. 

 

Розіграш проходив у хабі «Місто змістів» та транслювався наживо на телеканалі «ВІТА» та сторінках Вінницької міської ради. 

 

«Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» спрямована на стимулювання мешканців Вінницької міської територіальної громади вакцинуватись від COVID-19. Сьогодні Вінницька область одна з небагатьох областей, яка  ще у «помаранчевій» карантинній зоні, і сподіваюсь, що  тенденцію щодо поширення коронавірусу в області та у Вінниці зокрема ми зможемо зберегти », – зазначив заступник міського голови, голова конкурсної комісії акції «Вакцинуйся. Збережи життя» Андрій Очеретний.

 

Він додав, що станом на сьогодні у ВМТГ першу дозу антиковідної вакцини отримали 123 068 людей, це 41% дорослих жителів громади. Повний курс пройшли 90 048 вінничан (30%) від дорослого населення.

 

Визначення потенційних переможців, як і першого разу, відбулося  автоматично за допомогою міжнародного електронного сервісу шляхом жеребкування. Ті учасники акції, які стали переможцями І етапу – не можуть брати участь у наступних розіграшах, але можуть претендувати на головний приз – автомобіль Toyota Corolla, який розіграють 17 грудня разом з 20 телевізорами та 20 велосипедами.

 

Після затвердження остаточного списку переможців акції їм повідомлять дату і час вручення подарунків. Список оприлюднять у ЗМІ. 

 

Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала у Вінниці 1 вересня.  Долучитись до неї можуть люди, які зареєстровані на території Вінницької міської територіальної громади та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації.

 

Щоб зареєструватись необхідно перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin