Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

Вже завтра оберуть ще 30 власників телевізорів та велосипедів

Вже завтра, 15 листопада, у Вінниці пройде другий розіграш призів у рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя». Серед вінничан, які взяли участь в акції знову розіграють 15 телевізорів та 15 велосипедів. Взяти участь в акції можуть всі охочі містяни, які пройшли повний курс вакцинації від Covid-19 та зареєструвалися на сайті Вінницької міської ради на сторінці «Вакцинуйся. Збережи життя». Реєстрація учасників для другого розіграшу тривала до 13 листопада. 

 

«Участь в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» можуть взяти люди, які зареєстровані на території ВМТГ та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації. Нині у акції вже зареєструвались 16355 вінничан. Механізм визначення переможців не зміниться, їх визначатимуть за допомогою електронного сервісу. Відповідно до умов акції нами було обрано сервіс random.org. Це відомий міжнародний сервіс. Після цього конкурсна комісія перевірить тих учасників, чиї номери «випадуть», на відповідність встановленим вимогам акції. І далі уже оголосить перелік переможців», –  каже директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко 

 

У випадку, якщо будуть виявленні невідповідності переможця умовам конкурсу, то на наступному розіграші виберуть наступного переможця за допомогою електронного сервісу. Як і першого разу – розіграш транслюватиметься онлайн. Перелік переможців оприлюднять у ЗМІ. Про дату та час вручення призів їм повідомлять додатково.

 

Вінничани, які не виграли у першому розіграші, з акції не вибувають, а автоматично стають учасниками наступних розіграшів.

 

Реєстрація учасників акції «Вакцинуйся. Збережи життя» розпочалась 1 вересня і завершиться 15 грудня. Для участі в акції необхідно перейти за посиланням https://new.vmr.gov.ua/aktsiia-vaktsynuisia-zberezhy-zhyttia та заповнити реєстраційну форму.

 

У третьому розіграші, який пройде 17 грудня розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз – автомобіль Toyota Corolla.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin