Вінниця
25.04.2024
9.02° C
Вгору

Школа-гімназія №6 тепер має арт-студію

Арт-студія «Level_Up» з’явилася у школі №6 завдяки ідеї учнів. Гімназисти взяли участь в конкурсі «Бюджет шкільних проєктів» з ініціативою облаштувати в актовій залі мистецький простір та здобули перемогу.

 

Про це повідомляє міська рада.

 

Мета проєкту – створити простір, де школярі зможуть активно проводити своє творче дозвілля.

 

«У школі є вокальний гурток «Квінта», хореографічний гурток сучасного танцю «Міленіум» та музичний гурток «Dj». Наші учні дуже творчі і така арт-студія була потрібна. Відтепер гімназисти зможуть займатися тим, що їм до душі», – зазначила директорка школи-гімназії №6 Наталія Тітова.

 

У навчальному закладі модернізували актову залу, придбали звукове та світлове обладнання, а також оновили 200 глядацьких місць. Наразі усі роботи з реалізації проєкту завершили. На нього з бюджету громади витратили майже 300 тис. грн.

Довідка:

«Бюджет шкільних проєктів» – це конкурс, завдяки якому у Вінниці втілюють в реальність учнівські ініціативи. Кошти на реалізацію проєктів-переможців виділяють з бюджету громади. Цьогоріч переможцями конкурсу «Бюджет шкільних проєктів» стали 9 навчальних закладів. Загальний фонд – 2,5 млн гривень.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin