Вінниця
25.04.2024
12.84° C
Вгору

Поки Вінниця не в червоній зоні – ковід-сертифікат в театр не потрібен

Поки наше місто не перебуває в «червоній» зоні, у Вінницькому театрі ім. М. Садовського не перевірятимуть негативні ПЛР-тести і ковід-сертифікати. Станом на сьогодні, Вінниця перебуває у «помаранчевій» зоні.

 

Про це повідомляє Суспільне.

 

При вході у театр глядачів зустрічають білетери. Окрім перевірки квитків, відвідувачам вимірюють температуру та просять скористатися антисептиками для рук.

 

«Правила – це дезінфектор і щоб в масочках були. Ну, і хороший настрій. Ми ще не в «червоній» зоні, тож, головне, щоб людина в масочці була, а заповненість у нас 50 відсотків, тобто два через два люди сидять», – каже старша білетерка Олена Варовська-Піддубна.

 

Інформація про обовʼязкові ковід-сертифікати або ПЛР-тести для глядачів міститься в оголошеннях на вході. Втім наразі людей пускають без них, каже директор театру Володимир Лозовський. Додає, обмеження почнуть діяти в разі запровадження на Вінниччині «червоної» зони.

 

У разі, якщо Вінниччина у таку потрапить, людям, які придбали квитки заздалегідь, але не мають ковід-сертифікату чи ПЛР-тесту, гроші повертатимуть, каже директор.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin