Вінниця
29.03.2024
8.79° C
Вгору

У центрі міста святкуватимуть День студента

На Вінниччині вперше відбудеться святкування, що охоплює студентство всієї області. 16 листопада 2021 року на Європейській площі розпочнуться заходи до Міжнародного дня студента. Святкування розпочнеться о 15:00 та триватиме до 21:30.

 

У програмі заходу:

– локації з презентаційними матеріалами від навчальних закладів;
– танцювальний флешмоб студентської молоді Вінниччини;
– виступи кращих творчих колективів навчальних закладів області;
– конкурс з розробки кращого герба навчального закладу, який передбачає створення герба чи логотипа власноруч із оригінальних матеріалів. Переможця обиратимуть за результатами відкритого голосування. Автори найкращого герба отримають подарунки від спонсорів та партнерів заходу;
– нагородження кращих студентів грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради, за активну участь та вагомий внесок у розвиток молодіжного руху Вінниччини,
– з 18:00 до 21:00 години відбудеться святкова дискотека «Оpen Аir» для молоді. На сцені виступатиме кавер-гурт «PULSAR»;
– шоу-сюрприз.

 

«Ми хочемо об’єднати студентську молодь спільною справою і спільним відпочинком. Тому, що вони, на жаль, багато часу проводять в режимі онлайн, навіть не спілкуючись один з одним, і не мають можливості поспілкуватися зі своїми колегами з інших університетів, коледжів» – зазначив заступник голови Вінницької обласної Ради Ігор Івасюк.

 

Родзинкою святкування стане танцювальний флешмоб студентської молоді Вінниччини. За словами керівниці МЦ «КВАДРАТ» Наталі Штогрин у флешмобі візьмуть участь близько 400-500 студентів з Тульчина, Гайсина, Могилів-Подільського.
Для підготовки дійства запросили хореографа-постановника Івана «JOZZZ» Дунаєвського.

 

«Флешмоб – це лише символ. Не дивлячись на те, з яких вони закладів, вони можуть зробити спільне шоу, працювати як один організм і показати, що наша молодь сама талановита. Їм просто потрібно дати шанс, ми його дали, і вони його використовують плідно» – розповідає хореограф Іван «JOZZZ».
«Концерт талантів, який планується має подвійну мету. З матеріалів виступу ми спочатку оберемо ті, що лягають під концепцію свята, і ці представники виступлять на онцерті. І друга мета – ці промо матеріали будуть використані як вітальні листівки кожного закладу в соціальних мережах» – говорить Наталя Штогрин.

 

Крім того, організатори підняли питання карантинних обмежень й повідомили, що якщо Вінниччина потрапить до червоної зони – захід перенесуть.

 

«Не дивлячись на ті суттєві обмеження які існують зараз у зв’язку з пандемією коронавірусу ці заходи будуть наймасштабніші щодо відзначення цього дня.Щодо коронавірусу ми заклали основні критерії для проведення цих заходів. По-перше, це буде на свіжому повітрі, а не в приміщенні. Щоб обмежити зайві контакти. По-друге, на вулиці легше забезпечити соціальну дистанцію. По-третє, ми вважаємо цей захід можна використати, як заклик до вакцинації, тому, що там буде працювати пересувний пункт вакцинації» – сказав заступник голови Вінницької обласної Ради Ігор Івасюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin