Вінниця
20.04.2024
3.33° C
Вгору

На Вінниччині понад 600 шкіл працюють офлайн

В Україні на «дистанційці» працюють понад сім тисяч шкіл. Водночас, очно продовжують роботу більш, ніж п’ять тисяч навчальних закладів. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у Телеграмі.

 

Найбільше шкіл, які працюють онлайн на Одещині – 668 та Волині – 547. Водночас деякі школи в регіонах, які потрапили до «червоної» зони, досягли показника вакцинації у 100% серед освітян і працюють у звичному режимі – таких майже 2,7 тис.

 

Офлайн продовжують працювати понад п’ять тисяч шкіл. Рекордна кількість на Вінниччині – 640, Тернопільщині – 632 та Закарпатті – 575.

 

«Всеукраїнська вакцинальна кампанія триває. Дякую колегам за відповідальність та згуртованість, спільними зусиллями ми повертаємось до безпечного та звичного режиму навчання. Вкотре хочу наголосити: вакцинація – єдиний і найдієвіший спосіб знизити ризики захворювання на COVID-19 та убезпечити себе від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби», – пише Шкарлет.

 

Нагадаємо, що міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення, що з цього понеділка організація освітнього процесу для учнів 1-4 класів здійснюється у звичайному режимі, а – 5-11 класи перейшли на змішану форму навчання. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin