Вінниця
29.03.2024
8.96° C
Вгору

Понад дві тисячі хворих на ковід виявили у Вінниці за останні 14 днів

Стрімке збільшення кількості хворих на коронавірус спостерігається у Вінницькій МТГ за останні два тижні. Зареєстрували 2 264 нових підтверджених випадки, 37 вінничан померли. За останню добу у Вінниці зафіксували 111 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби. Реанімаційні відділення завантажені на 88%.

 

«Показники захворюваності на COVID-19 залишаються на дуже високому рівні. Тільки за останню добу у Вінниці підтвердилось 111 нових випадків коронавірусної хвороби, 2 людини померли. Нині у стаціонарах вінницьких «ковідних» лікарень перебуває 391 пацієнт. Усі хворі кисневозалежні та  здебільшого невакциновані. 48 з них – в реанімаціях. Загалом реанімаційні відділення завантажені на  88%, а стаціонари лікарень – на 71 %. Ситуація вкрай напружена. Я вкотре наголошую, тільки вакцинація може нас усіх врятувати від цієї хвилі епідемії. Не будьте байдужими до себе та оточуючих, вакцинуйтесь», – зазначає директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

 

Він додає, що імунізувалися двома дозами у Вінниці 84 267 містян, це – 28,1% від дорослого населення громади. Першою дозою антиковідних вакцин  щепились 115 247 (38,4%) людей.

 

Нагадаємо, що у Вінницькій МТГ від COVID-19 можна щепитись щодня. Імунізують охочих у Центрах вакцинації та пунктах при ЦПМСД. Отримати інформацію про роботу центрів, можна за посиланням https://new.vmr.gov.ua/vaktsynatsiia#3 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin